Str. Londra 36, Bucharest | 0749.155.595

Termeni si Conditii

Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului tributesalon.ro


Societatea: SC Alex’s Beauty Salon SRL, cu sediul social în București, Str. Irimicului nr. 3, Sector 2, având punctul de lucru în București, Str. Londra, nr. 36, sector 1, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/4496/2007, CIF RO  21267451, email ecommerce@tributesalon.ro

1. Definiții

Tribute Salon – Societatea Comercială Alex’s Beauty Salon S.R.L., organizată în baza legii române.

SITE – Domeniul tributesalon.ro și subdomeniile acestuia

CONȚINUT are următoarea definiție:

•          toate informațiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

•          conținutul oricărui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENȚILOR săi de către Tribute Salon prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

•          orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat al Tribute Salon UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;

•          informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de Tribute Salon într-o anumită perioada;

•          date referitoare la Tribute Salon, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU – serviciul de comerț electronic condus exclusiv pe porțiunile public disponibile ale SITEULUI, în sensul acordării posibilității CLIENTULUI să contracteze produse și/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzând și alte mijloace de comunicare la distanță (i.e. telefonic).

CLIENT – Persoană fizică sau juridică de drept public sau privat care are sau obține acces la CONȚINUT și SERVICIU, ulterior creării CONTULUI de MEMBRU.

DOCUMENT – prezentele Termeni și Condiții

CONTRACT la distanță – conform definiției cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.(a).: contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant și un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte și la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicare la distanță;

NEWSLETTER / ALERTĂ – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de către Tribute Salon într-o anumită perioada, fără nici un angajament din partea Tribute Salon cu referire la informațiile conținute de acesta.

TRANZACȚIE – încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vânzarea unui produs/serviciu de către Tribute Salon către Client, prin utilizarea serviciilor de plată ramburs agreat de către Tribute Salon, indiferent de modalitatea de livrare.

2. General

2.1. Documentul stabilește termenii și condițiile de utilizare ale siteului/conținutului/serviciului de către Membru sau Client, în cazul în care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, încheiat între Tribute Salon și acesta.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea și vizualizarea, conținutului/serviciului, implică aderarea membrului sau clientului la prezentele termeni și condiții în afară de cazul în care conținutul respectiv nu are condiții de folosire distinct formulate.

2.3. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil shop.tributesalon.ro

2.4. Prin folosirea siteului/conținutului/serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta răspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse siteului, conținutului, serviciului, Tribute Salon sau oricărui terț cu care Tribute Salon are încheiate contracte, în conformitate cu legislația română în vigoare.

2.5. În cazul în care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord și/sau nu acceptă și/sau își revoca acceptul dat pentru document:

•          2.5.1. Acesta renunță la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de Tribute Salon prin intermediul site-ului, primirea newsletter-elor/alertelor și/sau comunicărilor din partea Tribute Salon de orice natură (electronic, telefonic, etc.), fără nicio garanție ulterioară din partea Tribute Salon .

•          2.5.2. Tribute Salon va șterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese.

•          2.5.3. Poate reveni în orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord și/sau a nu accepta documentul, sub forma în care acesta va fi disponibil în acel moment.

2.6. Clientul / Membrul poate reveni în orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord și/sau a accepta documentul, sub formă în care acesta va fi disponibil în acel moment.

2.7. Pentru a-și exercita dreptul prevăzut la art 2.5, acesta poate să contacteze Tribute Salon, sau să folosească legăturile din conținutul primit de la Tribute Salon destinate acestui scop.

2.8. Clientul nu poate să revoce acordul exprimat în favoarea documentului pe perioada derulării unui Contract sau până în momentul în care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate față de Tribute Salon.

2.9. În cazul în care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate față de Tribute Salon și își revoca acordul exprimat în favoarea documentului pe perioada derulării unei Comenzi, Tribute Salon va anula Comanda acestuia fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese.

2.10. Site-ul www.TributeSalon.ro își desfășoară activitatea doar pe teritoriul României.

3. Conținut

3.1. Tot conținutul, incluzând dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuală a Tribute Salon sau al unor terți, caz în care conținutul poate fi urmat de titlul de proprietate original și/sau de orice altă notă cerută de proprietarul de drept al respectivului conținut, pentru care Tribute Salon deține licență de utilizare și/sau publicare.

Dacă ai vreo nelămurire sau reclamație în legătură cu drepturile de proprietate intelectuală, te rog să o raportezi printr-un email la adresa e-commerce@ tributesalon.ro.

3.2. Utilizatorului sau Clientului nu îi este permisă: orice utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există, este interzisă.

4. Contact

4.1. Tribute Salon publică pe site datele complete și corecte de identificare și contactare a sa.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite Tribute Salon să îl contacteze prin orice mijloc disponibil incluzând și mijloace electronice.

4.3. Completarea parțială sau integrală a formularului de contact și trimiterea acestuia nu reprezintă în nici un fel un angajament din partea Tribute Salon de a contacta Membrul sau Clientul.

4.4. Accesarea site-ului, folosirea informațiilor prezentate în cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificări adresate Tribute Salon se realizează în mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului și Tribute Salon, considerându-se astfel că acesta consimte primirea notificărilor din partea Tribute Salon în modalitate electronică și/sau telefonică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

4.5. Tribute Salon își rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor de orice natură, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.).

5. Politică de vânzare online

5.1. Accesul la serviciu

5.1.1. Accesul la serviciu este permis oricărui Membru care comandă.

5.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui să accepte prevederile documentului.

5.1.3. Tribute Salon poate limita accesul clientului la serviciu, în funcție de comportamentul său anterior.

5.1.4. Este interzisă partajarea unei comenzi între mai mulți clienți.

5.1.5. În situația în care se descoperă accese de acest gen, Tribute Salon își rezervă dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la conținut sau serviciu.

6.1. Produse și servicii

6.1.1. Tribute Salon poate publica pe site informații despre produse, servicii și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care Tribute Salon are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă și în limita stocului disponibil.

6.1.2. Produsele și/sau serviciile achiziționate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

6.1.3. Tribute Salon poate limita capacitatea de achiziționare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienți.

6.1.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA.

6.1.5. Tarifele afișate pe site tăiate de o linie semnifică prețul recomandat de către producător pentru vânzarea în magazine, centre comerciale sau orice alte spații comerciale unde nu se practică discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ și nu au valoare juridică.

6.1.6. Facturarea produselor achiziționate se face exclusiv în RON.

6.1.7. Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor și/sau serviciilor disponibile pe site (texte/imagini statice/dinamice/prezentări multimedia/etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Tribute Salon , acestea fiind cu titlu de prezentare.

6.1.8. Tribute Salon își rezervă dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele și/sau serviciile disponibile pe site fără notificarea în prealabil a Membrului sau Clientului.

6.1.9. Prețul de achiziție al produselor și serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, în limita stocului disponibil.

6.2.0. Prețul de achiziție al produselor și serviciilor promoționale este cel din momentul emiterii comenzii, în limita stocului disponibil și/sau al perioadei promoționale, în cazul în care aceasta este definită.

6.2.1. Prețul de achiziție al produselor sau serviciilor dintr-o comandă emisă nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decât cu acordul părților.

6.3. Politica de anulare servicii

6.3.1. Suma achitata prin accesarea link-ului de plata reprezinta rezervarea intervalului orar necesar programarii. Aceasta reprezinta o fractie din suma finala ce urmeaza a fi achitata dupa prestarea serviciilor in salon.

6.3.2. In cazul neprezentarii, in urma achitarii, compania isi rezerva dreptul de a pastra suma aferenta avansului. Aceasta reprezinta contravaloarea intervalului blocat in salon.

6.3.3 In cazul prezentarii, la final, dupa prestarea serviciilor, se va achita doar diferenta de suma rezultata din scaderea avansului din suma totala.

6.3.4. Rambursarile se fac numai in cazuri speciale si in urma contramandarii telefonice a rezervarii, cu minim 24 de ore inainte de ora inceperii intervalului.

6.4. Comandă online

6.4.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

6.4.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte că toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la dată plasării comenzii, denumită în cadrul acestui document și comandă emisă.

6.4.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte că Tribute Salon poate să îl contacteze, în următoarele scopuri/situații, prin orice mijloc disponibil/agreat de Tribute Salon, în funcție de scop/situație.

6.4.4. Tribute Salon va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare în care se află comanda sau contractul.

6.4.5. Contractul la care se adaugă documentele care atestă livrarea către Client a produselor contractate de acesta, de partea Tribute Salon, devine Contract onorat.

6.5. Transport/Livrare

6.5.1. Clientul are la dispoziție o modalitate de transport a produselor/serviciilor achiziționate, respectiv prin intermediul unei firme de curierat rapid.

6.5.2. Livrările se vor efectua în felul următor: prin curierat rapid, în maximum 4 zile lucrătoare.

6.6. Calitate și garanții

6.6.1. Anumite produse pot beneficia de o garanție contractuală și acest lucru va fi menționat în fișa produsului la timpul vânzării sale exclusive pe site-ul shop.tributesalon.ro. Detalii clare legate de aceste garanții sunt date de către fișele produselor și niciun membru nu poate solicita o garanție extinsă, mai mult decât cea menționată. Acest lucru înseamnă că garanția produselor oferită de către Tribute Salon este cea oferită de către furnizorii Tribute Salon, care este de 30 de zile de la dată livrării, în cazul în care nu este menționat alt termen de garanție în pagină de descriere a produsului.

6.6.2. Tribute Salon nu garantează disponibilitatea pe stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achiziționare pe site.

7. Modalități de plată acceptate de către Tribute Salon:

7.1.  Instrumente de plată

În momentul înregistrării Comenzii, Cumpărătorul garantează TRIBUTE SALON că dispune de autorizațiile necesare pentru utilizarea instrumentului de plată ales pentru Comanda sa.

7.1.1. Carduri bancare

Cardurile bancare acceptate pe Site-ul tributesalon.ro și la Serviciul Clienți al TRIBUTE SALON  sunt următoarele: Visa și MasterCard. Aceste carduri de debit sau credit trebuie să fie emise de o instituție bancară sau financiară cu sediul în România.

7.1.2. Ramburs (numerar la curier)

Această modalitate de plată presupune achitarea comenzii în momentul livrării coletului, eliberarea chitanței făcându-se de firma de curierat.

7.2. Modalitățile de plată

7.2.1. În funcție de modalitatea de plată aleasă, plata trebuie efectuată în momentul plasării Comenzii online de către Cumpărător în cazul plăților prin card bancar, respectiv în momentul livrării coletului în cazul plății ramburs.

7.2.2. În caz de dificultate cu ocazia efectuării plății, Cumpărătorul va putea apela la instituția bancară emitentă a cardului bancar sau, în cazul în care acesta consideră că ar putea obține o informație de la Tribute Salon, la Serviciul Clienți al Tribute Salon la numărul de telefon 0749.155.595,  în orele de program menționate în secțiunea „Contact” de pe site-ul TRIBUTESALON.RO

7.2.3. Toate Comenzile sunt plătibile în lei (RON), cu toate taxele și contribuțiile obligatorii incluse.

7.2.4 La latitudinea Tribute, se vor putea aplica de drept penalități de întârziere, egale cu rata dobânzii legale, sumelor neachitate la data expirării unui termen de zece zile de la data Comenzii sau de la data notificării respingerii plății bancare.

7.2.5 În plus, TRIBUTE SALON își rezervă dreptul de a suspenda sau anula executarea oricărei Comenzi și/sau livrări, indiferent de natura sau etapa executării sale, în caz de neplată sau plată parțială a oricăror sume datorate de Cumpărător, în caz de incident de plată sau de fraudă ori tentativă de fraudă în legătură cu utilizarea site-ului TRIBUTESALON.ro, inclusiv cu ocazia unor Comenzi anterioare.

7.3. Securitatea operațiunilor de plată

7.3.1. Pentru a asigura securitatea plăților cu cardul bancar, Cumpărătorul va transmite TRIBUTE criptograma vizuală (codul CVV) de pe spatele cardului bancar utilizat de Cumpărător.

7.3.2. În cadrul luptei împotriva infracțiunilor săvârșite pe Internet, informațiile referitoare la Comanda Cumpărătorului vor putea fi transmise oricărui terț abilitat prin lege sau desemnat de TRIBUTE, numai în scopul verificării identității Cumpărătorului, a validității Comenzii, a modalității de plată utilizate și a livrării avute în vedere.

7.3.3. Urmare a acestui control, TRIBUTE va avea dreptul de a solicita fotocopia cărții de identitate a Cumpărătorului și/sau orice informație despre identitatea Cumpărătorului. Orice Cumpărător are dreptul de acces, rectificare și ștergere a datelor cu caracter personal care îl privesc și care sunt prelucrate de TRIBUTE, în condițiile prevăzute în documentele „Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal”  și „Politica de Utilizare a Cookie-urilor”.

8. Fraudă

8.1. Tribute Salon nu solicită Clienților sau Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc.) informații referitoare la date confidențiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

8.2. Excepție de la art. 8.1 fac numai Clienții persoane juridice, în sensul obținerii de către Tribute Salon a numărului de cont, respectiv a băncii Clientului, în numele căruia se va face facturarea unei comenzi.

8.3. Clientul/Membrul își asumă întreaga responsabilitate pentru divulgarea unui terț a datelor sale confidențiale.

8.4. Tribute Salon declină orice responsabilitate, în situația în care un Membru/Client ar fi/este prejudiciat sub orice formă de către un terț care ar pretinde că este/reprezintă interesele Tribute Salon .

8.5. Clientul sau Membrul va informa Tribute Salon asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

8.6. Tribute Salon nu promovează SPAM-ul.

8.7. Comunicările realizate de către Tribute Salon prin mijloace electronice de comunicare la distanță (i.e. e-mail) conțin datele de identificare complete și conforme ale expeditorului sau legături către acestea, la data transmiterii conținutului.

9. Limitare de responsabilitate

9.1. Tribute Salon nu poate fi ținută responsabilă în fața niciunei persoane fizice sau juridice care folosește sau se bazează conținut.

9.2. Tribute Salon nu poate fi ținută responsabilă pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu/etc.) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației de tip conținut prezentată sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni în prezentarea conținutului care pot conduce la orice fel pierderi.

9.3. În cazul în care un Membru/Client consideră că un Conținut expediat prin orice mijloc de către Tribute Salon, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate să contacteze pentru detalii Tribute Salon, conform detaliile de contact, astfel încât Tribute Salon să poată lua o decizie în cunoștință de cauză.

9.4. Tribute Salon nu garantează Membrului sau Clientului acces pe site sau la serviciu și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial și/sau integral conținutul, de a reproduce parțial sau integral conținutul, de a copia, sau de a exploata orice conținut în orice altă manieră, sau de a transfera vreunui terț orice conținut asupra căruia are și/sau a obținut acces, în baza unui acord de utilizare, fără acordul Tribute Salon.