Str. Londra 36, Bucharest | 0749.155.595

Povestea noastra

Un loc unde clienții vin pentru a-și pune în valoare frumusețea naturală.

Fondat în 2009 de către George Soare (expert coiffeur) și Alexandra Visan (business manager), lucrând împreună cu o echipa de experți definesc conceptul TRIBUTE, un salon de elită din Bucureșți, unde arta și pasiunea se întrepătrund.

Situată în inima Bucureștiului, într-o zonă de vis plină de clădiri istorice bine conservate, această casă Belle Epoque, o moștenire din vremuri străvechi, reflectă frumos elementul de savoir-faire pe care îl aduce salonul.

Locația perfectă care creează o relație simbiotică cu salonul.

Dorința noastră este să vă răsfățăm! Pentru că dorim să vă surprindem cu o ofertă extinsă de servicii, ne-am îmbogățit echipa cu un specialist în îngrijirea pielii și tratamente cosmetice. Acum veți găși la noi serviciile de cosmetică mult așteptate.

Gradina

Pentru a completa povestea, locația ascunde o terasă frumoasă unde toți oaspeții noștri sunt întâmpinați pentru a se bucura de de un cadru relaxant și aer curat. Cu aranjamente florale rafinate alese de către grădinarul preferat al lui George, acest spațiu secret este inima salonului în timpul verii și o bijuterie ascunsă în zilele reci de iarnă.